شهر درح با توجه به موقعیت جغرافیایی خاص خود در شرق ایران و همجوار بودنش با کویر ، از نعمت بادهای مرطوب و باران اور محروم میباشد و از لحاظ اقلیمی و آب و هوایی ، در رده نیمه خشک و سرد قرار میگیرد.
اقلیم هر منطقه با استفاده از سه پارامتر اصلی هواشناسی یعنی حرارت ، رطوبت و بارندگی مورد بررسی قرار میگیرد .
حرارت :
منطقه درح از نظر رژیم حرارتی دارای تیپ سرد و خشک بوده و کمترین میانگین حده اقل دما مربوط به دی ماه با -4/99 درجه سانتی گراد و بیشترین میانگین حده اقل ماهانه دما مربوط به تیر ماه با 32/47 درجه سانتی گراد میباشد.
دوره خشک سال در این منطقه از فروردین شروع شده و تا ابان ماه ادامه میبابد.از آبان ماه با افزایش بارش و کاهش درجه حرارت دوره ترسالی شروع شده و به مدت 4 ماه تا فروردین ماه ادامه می یابد.
تبخیر و رطوبت و بارندگی :
بیشترین تبخیر در گرمترین ماه سال یعنی تیر ماه با 475/6 میلی متر به ثبت رسیده است و حده اقل ان در بهمن ماه با 16 میلی متر گزارش شده است.
درح با توجه به موقعیتش از باد های مرطوب که جهتی غربی - شرقی دارند و عمده بارندگی ایران را موجب میشوند ، بالنسبه محروم میباشد.این بادها که با خود بخارات اب اقبانوس اطلس و دریای مدیترانه را به همراه دارد پس از عبور از دشتهای گرم سوریه و عراق و ارتفاعات غربی و شمال غربی ، بخش قابل توجهی از رطوبت خود را از دست داده و هنگامی که به نواحی شرق می رسند بارندگی چندانی را ایجاد نمیکند.
امار نشان می دهد در توابع شهرستان سربیشه ، تعداد روز های ابری از یکی دو ماه در سال بیشتر نمی شود در صورتی که این امار در شمال خراسان به حدود 3 الی 4 ماه می رسد.
کمبود ابر در آسمان منطقه نه تنها امکان بارندگی را کاهش می دهد بلکه موجب تابش مستقیم نور خورشید و افزایش تبخیر میشود.این امر به اضافه وزش بادهای شدیدی نظیر باد های شمالی - جنوبی تابستانه ، موجب شدت خشکی هوا میشود.
میانگین درجه حرارت سالیانه 12/93 درجه سانتیگراد و میانگین بارندگی سالیانه 182/6 میلی متر میباشد.اقلیم منطقه در محدوده نیمه خشک قرار میگیرد.